Кмет на район “Нови Искър”-СО

Кмет на район “Нови Искър”-СО от 14.11.2011 г. е Д.Райчева (от ПП ГЕРБ), с мандат от 2011 г. до 2015 г.

Приемно време: всяка сряда от 9.00 ч. до 12.00 ч. (след предварително записване на телефон 02 936 11 14).

 


Сподели статията в Тези бутончета са връзки към сайтове, в които можете да качите линк към тази статия.
 • Svejo.net
 • Dao.bg
 • Piron.bg
 • Web-bg.com
 • Lubimi.com
 • Pipe.bg
 • Facebook
 • Google Bookmarks

Коментари (53)

 1. ART казва:

  Да се направи нещо за ДМЛ 20 и да бъде възстановен старият ѝ маршрут! И ние искаме нещо, не само Вие по време на предизборна кампания. В Локорско, Чепинци и Негован също живеят хора, които биха искали НАЙ-НАКРАЯ някой да се застъпи за тях.

 2. Владо казва:

  Срам за кмета на Нови Искър ! Два дни има вода, идин ден няма вода !
  Ремонтите Ви нямат край……………….
  Става въпрос за кв. Курило

 3. Георгиев казва:

  Нека да допълня за социалната инфраструктура в с. Мировяне и Здравната служба. Бих искал да попитам общинската администрация на Район “Нови Искър”, дали са посещавали въпросния кабинет. Състоянието му е ужасяващо. Това е срам, че в такава мизерия се извършват медицински манипулации. Нали се подготвяха нови помещения в Кметството? Какво става или чакате някой да се зарази в тази мръсотия? А пред кабинета да не говорим, при три чистачки на общинската фирма за чистота, няма кой поне боклуците и счупените бутилки да събере. Също така искам да попитам, защо се коси само част от парка, а големи площи остават неокосени и непочистени, все пак там играят нашите деца! Вече губим търпение и очакваме действия и добре свършена работа от всички служители на общината!

 4. Виолета Петрова казва:

  Г-жо Райчева,ще спазите ли обещанието което дадохте заедно с управителя на фирма феростийл ЕООД /г-н Копрев/ на майките от с.Мировяне относно изграждане на детска площадка .На предстоялата се среща месец Април 2013 г.,обещахте че месец Юни ще има такава .Защо с.Мировяне е с най-лоша социална инфраструктура от всичките села в района?Липсва детска градина ,училище. Моля Ви от името на майките в селото да съдействате за изграждането на така чаканата детска площадка.

 5. АЗ казва:

  Г-це Райчева,хареса ли ви конския празник в с.Балша???На който нямаше коне,защаото кмета не отдели по 10 лв. за състезателите.За да останат пари за пиене! За сетен път се убейдавам ,че от него не става нищо.

 6. Иво Витов казва:

  На какво основание е вдигнат даньк сгради и такса смет с 84%?

 7. Георги Петков казва:

  Г-це Райчева трябва да вземете мерки за гумаджийницата на ул,ИСКЪРСКО ДЕФИЛЕ срещу комплекс Стара Планина на завоя,защото след ремонта на пътя той е стеснен и за да си смениш гумите си в едното платно с предпоставка за висока концентрация на ПТП

 8. Цветан казва:

  Г це Райчева в момента маршрута на автобус 27 е удобен и нека остане за постоянно така Но защо ни карате с автобус 26 да правим панорамни обиколки през Мировяне и околовръсния път за до стигнем в покрайнините на София макар и до крайна спирка на метрото

 9. slavi казва:

  някой няма ли да се сети да информират хората като ги оставят без вода по цял ден????????????????????????????????????????????????????

 10. slavi казва:

  Искам да попитам кметицата защо камионите на чистотата вече не минават по два пъти в седмицата? и като минават по един път поне да изхвърлят всички боклуци около кошовете кадето са паднали от претъпкване

 11. веселин маринов казва:

  аз неработя в нови искър петкова имам фирма за авточасти в в софия и пловдив моя бизнес тече като по вода дано и така остане.Но в нови искър знам много добре какво положението мога да обиждам кой си искам всичко е една грозна помия в нови искър но какъвто е кмет такъв и нови искър потънал от боклуци и корумпирани помяри.Това е мойто мнение и няма как да се промени за съжаление.Доста хора останах без работа в последните няколко месеци заради новото ни оправление това ми е мъчно но за съжаление ништо немога да променя аз.Но както се казва всичко е до време всеки си намира майстор всички са долни дупедавци.Желая ви успех в живот.

 12. Петкова казва:

  Уважаеми г-н Маринов, каква е тази злост от вас, защо си позволявате да обиждате? Може би и вие сте от уволнените? Аз години наред съм потърпевша от безхаберието на администрацията на Н. Искър, познавам и много други като мен , да не говорим за възрастните хора. Е кажете тогава , ако един човек работи съвестно ще ли го изгонят? Не вярвам , че няколко недобросъвестни администратори са половин Нови Искър, но разни хора, разни идеали

 13. веселин маринов казва:

  Госпожице Райчева от както сте на влас в нови искър оставихте половината град без работа но докато има помяри като вас ще бъде така.И вашто време истича така че краднете до като можете после жална ви …… НИЩО НЕСТАВА ОТ ВАС ОСВЕН ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ ПРЕД КАМЕРИТЕ.ВИЕ СТЕ ЕДНА ГОЛЯМА КРЪГЛА НУЛА Госпожице Райчева.Скоро ще ви хванат и ваште далаверки с така наречените ваши колеги.Хубав ден Госпожице Райчева :)

 14. Георги Георгиев казва:

  Г-це Райчева ! Избрахме ви за кмет, защото ви препоръча управляващата партия. Това е залог, че ще ви помагат за подобряване на условията за живот на жителите на града ни. Това, че сте млада и не сте в час, можехте да компенсирате през изминалите месеци, ако се бяхте потрудили да НАУЧИТЕ какво сте обещали и какво се говори пред медиите… ставате смешна с това. Препоръчвам ви ОБУЧЕНИЕ и РАБОТА по поетите ангажименти ! УСПЕХ !

 15. Цветелина Ненчовска казва:

  Здравейте г-жо Кмет,
  Моето дете е на 4год.и посещава 57 ОДЗ “Детска стряха” и днес за пореден път ми се наложи да гоня от двора на детското заведение тинейджъри,който стоят, разхождат се по пейките, пушат цигари и какво ли още не…..Направо ме е страх да си помисля и за други неща!Там играят нашите деца !!!Какво правим…?Ще се отпуснат ли някакви средства да се оправи оградата на това заведение и да има някой служител, който да не допуска да се случва такова нещо!
  Много Ви моля да ми отговорите или ще намеря друг начин за отговор и действия за разрешаване на този проблем.
  Благодаря предварително!
  Поздрави,
  Цветелина Ненчовска

 16. Daniela казва:

  Г-жо кмет,
  разбрах че сте организирали да бутате така наречените кули близнаци. Не коментирам дали те са грозни и опасни, но бих искала да Ви предупредя, че те са построени много преди социализма, че са от първата (построена от белгийци) в България КЕЦ (кондензаторна ел.централа). Аз съм топлотехник и тези кули сме ги изучавали в училище. Да – те са изцяло морално и материално остарели, но са единствените останали в България, а може би и не само тук. Проучете въпроса преди да ги разрушите.

 17. Niki казва:

  Госпожице Райчева, вече мина към половин година, а вие само се пъчите пред камерите. Покажете какво направихте, нищо не се вижда от гръмките Ви думи и обещания. Времето минава, а вие освен мартенички и смешния номер с чувалите, май друго не сте свършили. Ще правите центрове, ма то това е в бъдеще време, покажете сега за тия месеци какво направихте за Нови Искър. Това че се снимате с бабите не грее младите хора тука. Покажете ни какви ги надробихте досега?

 18. Ивета казва:

  Г-це Райчева, като застанахте да се хвалите колко сте велика пред камерите на бтв и пълнехте чувалите, за да се предпази квартал Изгрев в нови искър, защо след това фирма от град Нови Искър ги закара същите тези чували в село Чепинци и там пак да снима телевизията, че се пълнят и там чували?
  И то кво излиза – голямата реклама на Даниела Райчева с едни и същи чували…
  Много сте зле – за едната реклама и и близките си ще предадете!

 19. Nikolai казва:

  госпожо райчева.Iskam da vi kaja da ne si davate mnogo pravomo6tiq ne ste gospod.Xvanete da svar6ite ne6to polezno a ne da ostavqt xorata bez rabota b novi iskar.Tuka rabotqt xora ot 20 godini a vie se opitvate da gi zakriete i da ostavite xorata bez rabota,nese mislete za gospod .Svar6ete ne6to polezno a ne samo da perete parite na onezi smotanqci ot ministerstvoto….blagodarq za razbiraneto …….

 20. катя казва:

  кога ще оправят дупките по главното шосе НА НОВИ ИСКЪР….ужасно е….

 21. DARI казва:

  Разбрах от сайта на Столичен градски транспорт, че кмета на Нови Искър е поискал промяна на автобусна линия 26.
  Затова искам ясно и подробно обяснение от кмета за това излючително некомпетенто решение, взети ли са впредвид желанията на повечето хора ползващи услугите на Градския транспорт . Сигурно не!
  Едвали някой от гражданите на Нови Искър би желел да се тъпче или изобщо да не може да се кочи на единстената в момента автобусна линия за Илиянци.
  По удачно би било Кмете да усигурите
  маршрут Нови Искър-Илиянци- Централна гара София.
  А също и продажбата на билети и карти за градския транспорт в Нови Искър .

 22. Kальо казва:

  Дали некога че имам ток и вода у Ранова Нива?

 23. десислава петрова казва:

  госпожо райчева.молим ви за съдействие за пускане на автобусна линя 26 до централна гара а не както е сега до илиенци .95% от пътниците се прекачват на трамвай от илиенци което затруднява много.в тези зимни условия въобще не може да се разчита на трамваите .днеска например сме стояли 45 мин. на -19 градуса понеже трамваите имаха някаква повреда.да не говориме че никога не може да се разчита че ще стигнеме на време на работа ,а в тази криза всеки гледа да си запази работното място.моля ви да обърнете сериозно внимание просто сутрин е много трудно придвижването до централна гара мръзнето е не човешко.

 24. mihail spasov казва:

  Gre6ka.Mina edin snegorin toku 6to no za sajalenie ne 4iste6e.qvno 6te se tane v mizeriq.Kakvito sa opravliava6tite takav 6te ni e oblika na kvartala.Kumarica nikoga ne e bila v takova okaiano sastoianie i pitam ZA6TOOOOOOOOOOOOO

 25. mihail spasov казва:

  da ni e 4estita novata kmetica. vsi4ki ulici sa zasipani sas snqg i nito vednaj ne e minal snegorin vav cqla kumarica. kade otivat parite za snegopo4stvane ne znam no iavno ne po prednazna4enie.

 26. Ани казва:

  г-це Райчева
  Искам да попитам,защо в Балша се чисти от снега ул.Банишора а улицата за пощата не се почиства .Искам да знам какво е рабонтото време на кмета и секретарката на с.Балша
  До кога ще сме потърпевши от тяхното безхаберие!Кмета по цял ден е по кръчмите.Обърнете им внимание ,защото ще се наложи да пиша и до други инстанции.

 27. Mariana Ivanova казва:

  Iskam da popitam kakvo 6te stane sys u4ili6teto v kv.Slavovci. Ima6e sluhove,4e go iskat za magazin ot golemite verigi.Smqtam,4e ne biva da prodyljava tova bezhaberie otnosno tazi ru6a6ta se sgrada.

 28. Алексиев казва:

  Тази община 10 години неможа да отреди статута на имот. Притежаваме всики документи. Издали са ни скици. Имота ни е записан в кадастъра. Но върху този частен имот общината започна да поддържа футболно игрище.

 29. Владо казва:

  Здравейте!Искам да знам кога ще има ток и вода във вилната зона на Гниляне?

 30. Jan казва:

  То само да е кмета на Балша… Трябва да се обърне внимание и на другите им занимания, на работното им време, на отношението им с хората и т.н.

 31. Ани казва:

  Нека и кметовете на селата да свършат малко работа,не само да пият.

 32. Ани казва:

  Пожелавам ти успехи и много хубави емоции. Ти си млада,амбициозна и аз вярвам,че ще успееш.

 33. Svetla казва:

  Госпожице Райчева,обърнете внимание и на Балшанския кмет!Това е един неорентиран и невеж чожек.командат го групата на мафията в Балша.

 34. Нели казва:

  Господина жител от последното мнение , е ту жена ту мъж. В по-горната статия е написал жителка на …. Последно какъв сте? Като обиждате толкова застанете с името си , а не със “средния си пол”И това ако не е тенденциозно написано мнение, май вие господине сте от онези старите дето си правехте каквото искате из общината. Кранчето спря, и колкото и да плюете из форумите, това е положението. И на латиница и на кирилица все сте един и същ.Не може да наричате кмета си “пикла”, това говори на какво ниво сте и какво представлявате. Щете нещете тази жена четри години ще доказва себе си. Какъв сте вие за да давате оценка на работещите в кметството, ами като са били толкова добри какво направиха за района ви. Мъка ви е г-н или г-жа или среден род И не говорете от името на всички от района, защото, ако има да се казва нещо го кажете, но без обиди, но виждам ,че вие можете само това.

 35. Jitel na Novi Iskur казва:

  Г-це Райчева chestito…e tozi put shte ni razgonite familiqta…..ili po tochno vie veche zapochnahte…kak ne vi e sram? Uvolnihte veche polovinata obshtina i to vse kvalificirani hora koito si razbirat ot rabotata, na koito vie ne mojete i da stupite i na malkiq prust a ste trugnali da rukovodite cql grad. Tova e bezumie. Durjavata ni naistina e trugnala na proval tochno zaradi pikli kato vas. Nemoje e taka prosto da reshavate sudbite na horata, da ostavqte bez rabota masovo… i tova shte ni e kmet…ako mojeshe da glasuva naroda tazi godina znaete li koga shqhme da vi izbereme…. KOGATO VURBATA RODI KRUSHI…..

 36. Mitko казва:

  Ne6to ne razbrah i Kotov li e uvolnen ? xaxaxa

 37. Нели Ценева казва:

  Успех в новото поприще!Сигурна съм,че ще направиш най-доброто за Нови Искър.

 38. ioanna казва:

  Daite 6ans i na mladite xora da se dokajat, za6o vinagi gledate taka skepti4no 4e vse trjvba da e na njkoi 4ovek. Spored men tova momi4e e ambitsiozno s OBRAZOVANIE, iska da postigne mnogo za tozi rayon , i govorete lo6i ne6a sled kato i mine mandata ot 4 godini . Radvaite se 4e ima o6e mladi xora, koito iskat da pravjt xybavi ne6a i da pomagat na xorata. Jelaj yspex na Daniela Rai4eva….

 39. Даниела Стоянова казва:

  Поздравления и от мен. Такъв човек и трябва на тази община млад, достоен и енергичен. Желая ти много, много успешна и ползотворна работа.

 40. Даниела Ангелова казва:

  Имах си аз да е нещо по различно .Все още са екип.

  Екип на Юни проджект ЕООД
  http://uni-project.eu/ekip.html

  Зорница Атанасова, Изпълнителен директор

  e-mail: Atanasova@uni-project.eu

  Даниела Райчева, Ръководител проекти

  e-mail: Raicheva@uni-project.eu

 41. Daniela казва:

  Към г-ца Райчева:
  Чака Ви много работа! Желая УСПЕХ!

  Към автора на статията:
  Не мога да разбера, защо сте написали как са гласували общинските съветници от БСП. Мен точно, те изобщо не ме интересуват. Бих се изненадала, ако не бяха гласували против, т.е това не може да бъде новина.

 42. Spasova казва:

  nema 6to sa6tia bokluk kato zornica atanasova.pitam gospoja fandakova taka li trebva da se razvivame vmesto da pomagame na xorata gi ovolniavame i po specialno bremennite xaxaxaxaxa BOKLUKA DANIELA RAI4EVA

 43. Моника казва:

  Прекрасна “кметица” e Даниела Райчеваq няма що – вече уволнява в общината безцеремонно, дори и бременни жени, което е незаконно.
  НЕ ЗА ТОВА ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ – за мен те са пълно разочарование и пълна отврат…

 44. Алба казва:

  Г-це Райчева,присъединявам се към мнението на г-жа Колева за фирма “Сакса” и искам да попитам от кого зависи да бъдат накарани жителите на града да си почистват тротоарите,има ли инспектори в общината ,които отговарят за това.Ако се разходите по улиците, ще видите на един изметен тротоар -пет тревясали.Ако наложите съответните глоби,хем градът ще светне,хем ще си допълните бюджета!!!

 45. Съвет казва:

  Наистина трябва да разследва дейността на главната счетоводителка Румяна Петрова, защото тази жена е в много явен “конфликт на интереси”, защото едновременно осчетоводява чрез своя фирма всички училища и детски градини в района, както и още куп поразии.

 46. Златка Петрова казва:

  Поздрави за встъпването ви в новата длъжност!Радвам се такъв млад и образован човек е нашия нов кмет!
  Успешна кариера и дано оправдаете доверието на хората!

 47. Кукуригуууу казва:

  И Златко Златков мръшляка да бъде уволнен незабавно този смотаняк. Нищо добро не е направил за нови Искър…

 48. Антония Колева казва:

  Открито писмо до Даниела Райчева – кмет на район Нови Искър

  Уважаема г-це Райчева!,
  Обръщаме се към Вас, като към законно избран нов кмет на район Нови Искър, част от който е и кв. Гниляне, в който живея с моето семейство.

  Ние, хората живеещи на ул. „Христо Ботев“ (главната улица), пресичаща кв.Изгрев и кв. Гниляне, сме силно обезпокоени от летящите с висока скорост цистерни на петролната фирма „Сакса“. Тези тежки и опасни цистерни се движат денонощно (може би десетки на денонощие) с много висока скорост. Имаме малки деца, които не могат да пресекат улицата, поради постоянното движение на тези товарни автомобили. В резултат от преминаването на многотонните цистерни на фирма „Сакса“, фасадите на къщите ни започнаха сериозно да се напукват.

  Пиша ви това открито писмо, тук в сайта на гр.Нови Искър, от името на десетки жители на кв. Гниляне, с молба да отговорите на следните няколко въпроса:

  1. Кой разреши строежа на 8-те нови петролни резервоара на фирма „Сакса“, край левия бряг на р.Искър?

  2. Законно ли е петролната база на фирма „Сакса“, с нейните вече 13 огромни резервоара за петрол, да е на само 200 метра от първите къщи в най-близкия до петролната база квартал – Изгрев?

  3. Фирма „Сакса“ има ли разрешение за ползване на съществуващия път (улица) през кв. Гниляне и кв. Изгрев – ул.“Христо Ботев“, или има задължение да изгради свой алтернативен път, успореден на река Искър?

  Г-це Райчева, очаквам вашите отговори, а при евентуален отказ да ми отговорите, ще се обърна към други институции.

  С уважение
  Антония Колева,
  кв.Гниляне,
  гр.Нови Искър

 49. Н.Георгиева, кв.Гниляне казва:

  Г-це Райчева, не забравяйте да освободите служителката на район Нови Искър Десислава Манолкова от отдел Регистрация и контрол на търговската дейност в общината. тя определено не работи коректно и прозрачно с представителите на бизнеса склонна към едни други практики, с които ГЕРб се зарче да се бори и да ги изкорени. Мястото на Десислава Манолкова не е там. Ако искате да се преборите с тези нерегламентирани практики в общината, започнете с тази служителка, тя е много близка на зам. кмета Илия Богданов.

 50. Az казва:

  Bih posavetval novia kmet na Novi Iskar Daniela Raicheva da revizira cialata obshtina i nai veche deinosta na dosegashnite zam.kmetove Ilia Bogdanov i Zlatko Zlatkov, kakto i na glavnata schetovoditelka Rumiana Petrova, koiato e goliama dalaveradzhiika…

Публикувайте коментар

Име и имейл са задължителни полета. Вашият имейл няма да бъде показван.

*

ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВИ ИСКЪР!WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera