Второ нападение срещу кандидата за кмет на РБ в Нови Искър за три дни

Второ нападение е извършено тази нощ срещу кандидата за кмет на Реформаторския блок в Нови Искър ВладиславBilbord Владимиров, съобщиха от предизборния щаб на кандидата на РБ.

Предизборният щаб на РБ е бил залят с боя, има счупен прозорец, унищожено имущество и повредени рекламни съоръжения. Преди дни пък семейният автомобил на В.Владимиров беше залят.

Според Владимиров това е поредният опит за политическо сплашване. Кандидатът за кмет определя нападението като проява на слабост от страна на опонентите му, като добави, че няма подобни посегателства срещу нито един от другите кандидати и щабове – нито на ГЕРБ, нито на БСП, нито на АБВ или друга партия.

Моят отговор е, че няма да се откажа, защото Нови Искър има нужда от промяна и на тези избори аз излизам срещу кандидатите на статуквото, за да ги победя, заяви Владимиров.

От Реформаторския блок призовават органите на МВР да предприемат спешни мерки за разкриване на извършителите на престъпленията срещу кандидата за кмет на район Нови Искър от РБ Владислав Владимиров, заяви съпредседателят на парламентарнатата група на РБ Найден Зеленогорски.

„Когато опонентите ни нямат политически аргументи, прибягват до езика и действията на омразата и всяването на страх, но избори не се печелят по този начин“, коментира Димитър Делчев, председател на предизборния щаб на “Движение България на гражданите”.

РБ обръща внимание на органите на реда, че за по-малко от три дни това е второто нападение срещу Владислав Владимиров. Призовава ги да си свършат професионално работата и да се стигне до извършителите.

Кирил Петров


Сподели статията в Тези бутончета са връзки към сайтове, в които можете да качите линк към тази статия.
  • Svejo.net
  • Dao.bg
  • Piron.bg
  • Web-bg.com
  • Lubimi.com
  • Pipe.bg
  • Facebook
  • Google Bookmarks

Публикувайте коментар

Име и имейл са задължителни полета. Вашият имейл няма да бъде показван.

*

ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВИ ИСКЪР!WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera