Откриват нова боксова зала в гр.Нови Искър

Утре в гр.Нови Искър, на ул. „Вечерница“ 31, в кв.“Курило“, ще бъде открита новата боксова зала „Ъндърграунд боксинг”“ наBoksov klub боксов клуб „Бокс за всички“.

С откриването на тази нова спортна зала ще бъде дадено началото на социалната програма на БК „Бокс за всички“, с която ще се осигуряват безплатни тренировки за социално слаби деца и младежи от района. Идеята на организаторите е чрез разкриване на спортни зали и съоръжения в малките населени места и райони, спортът да бъде достъпен за повече хора. Дисциплината и качествата, които развива бокса, ще помогнат на младите спортисти да овладеят и да се противопоставят на засилващата се в обществото агресия. Като бивш полицай и експерт по антитероризъм, управителят на залата - Цончо Колев, ще предостави безплатно обучение и на всички полицаи от район „Нови Искър“.

Събитието ще започне утре сутринта с открита тренировка, водена от Цончо Колев – един от инициаторите и управител на спортната зала. Той е бил старши инструктор в антитерористичния отряд на „червените барети“. Участвал е в антитерористични акции за спасяване на заложници. Повече от двадесет години е работил в САЩ. Бил е консултант по бойна и физическа подготовка на отрядите SWAT в няколко градски полицейски управления в САЩ. Цончо Колев притежава шести дан по карате, пети дан по джудо и джиу джицу, експерт е по Mixed Marshal Arts (MMA). Основател е на стила Real Catch в ММА. Той е дългогодишен треньор на националния отбор на България по карате. Бил е няколкократен шампион на България по джудо и треньор на младежкия национален отбор по джудо.

 

Юлия Николова


Сподели статията в Тези бутончета са връзки към сайтове, в които можете да качите линк към тази статия.
  • Svejo.net
  • Dao.bg
  • Piron.bg
  • Web-bg.com
  • Lubimi.com
  • Pipe.bg
  • Facebook
  • Google Bookmarks

Публикувайте коментар

Име и имейл са задължителни полета. Вашият имейл няма да бъде показван.

*

ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВИ ИСКЪР!WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera