Веригата ”Лидл” открива у нас 14 магазина едновременно

Немският хард дискантуър “Лидл” открива през следващата седмица 14 магазина едновременно в цялата страна.. На 22 ноември – понеделник, представители на “Лидл” ще раздават подаръци в столичното метро, като и на Централна жп гара и Централна автогара. Пътниците на гарите ще получат дизайнерска кутия на “Лидл”, пълна с множество лакомства. Официалното откриване на всичките 14 магазина ще бъде на 25 ноември в 8 часа сутринта. Първите магазини от веригата “Лидл” ще бъдат открити в София, Монтана, Петрич, Пловдив, Пазарджик, Кърджали, Габрово, Ловеч и Варна.

Обект от веригата "Лидл"

Клиентите на магазините ще могат да купуват хранители и нехранителни продукти на значително по-ниски цени от останалите вериги. Веригата ще бъде заредена с 30% продукти, произведени в България. Гордостта на магазините “Лидл” е фурната за прясно изпечен хляб и собствените марки шоколади. От магазините “Лидл” предвиждат тематични промоции всеки четвъртък, които ще продължават през цялата седмица.

До края на следващата 2011 г. “Лидл” планира общият брой на магазините им да наброява 50. Предвижда се откриване на още няколко магазина в  София, Пловдив, Русе, Велико Търново и Велинград. Магазините, които компанията “Лидл България” купи от веригата “Плюс” в няколко по-малки града на България, ще минат под “шапката” на “Лидл” от началото на 2011 г. До момента “Лидл България” са вложили над 100 млн. евро в мрежата си от магазини у нас. Обектите им са разположени върху площ от 800 до 1300 кв.м, като във всеки отделен магазин само за оборудване са вложени 300 000 евро. За изграждане на магазините са използвани собствени финансови ресурси и кредити от ЕБВР.

 

Иван Георгиев


Сподели статията в Тези бутончета са връзки към сайтове, в които можете да качите линк към тази статия.
 • Svejo.net
 • Dao.bg
 • Piron.bg
 • Web-bg.com
 • Lubimi.com
 • Pipe.bg
 • Facebook
 • Google Bookmarks

Коментари (10)

 1. МАРТИНА казва:

  Дали вече е набран персонал за Лидл в Младост-4?

 2. Димов казва:

  През пролетта на 2011 г. ще отвори и първият магазин от веригата “Лидл” в град Русе.

 3. joO казва:

  kaga 6te otvarq lidl v PUSE ?

 4. Гецата казва:

  Леко, по-леко, идва царството на ПРОИЗВОДИТЕЛ и ПОТРЕБИТЕЛ !!! Скъсява се пътя на продукта и затова цените падат !!! Знаете ли колко са посредниците, на които плащаме ? Минимум 6 !!!

 5. Иван Георгиев казва:

  Да, на 25-ти ноември т.г. ще бъде отворен и обекта на “Лидл” в гр. Стара Загора.

 6. Динко казва:

  Ще бъде ли открит магазин Lidl Stara Zagora na 25.11.2010 godina.

 7. Иван Георгиев казва:

  В София магазините “Лидл” засега ще са 2, като най-близкият до град Нови Искър ще е обектът на “Лидл”, който се намира на ъгъла на бул.”Хан Кубрат” и ул.”Бели Дунав” в ж.к. “Надежда-3″.

 8. jony казва:

  И един въпрос към автора , ако е информиран – колко магазина ще има в София и къде и кой ще бъде най близо до Нови Искър и къде ??. Предварително Благодаря !!!.

 9. jony казва:

  По техният стандарт цените ще бъдат наистина много ниски , но за нас не е така !.

 10. купувач казва:

  Е откога ги чакам теа да дойдат и у нас…. Наистина са им ниски ццените ама ще видим дали ще са като в Германия и Австрия…

Публикувайте коментар

Име и имейл са задължителни полета. Вашият имейл няма да бъде показван.

*

ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВИ ИСКЪР!WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera