„Убийството на Пепеляшка“ – нов бестселър от Мери Хигинс Кларк

През първия месец на пролетта на книжния ни пазар се появи новия романтичен трилър на известната криминална авторка МериUbiistvoto na Pepelishka Хигинс Кларк – „Убийството на Пепеляшка“ (издаден от ИК „Бард“). Романът бързо се превърна в световен бестселър, а в него Мери Хигинс Кларк за първи път си партнира с друг писател – това е известната авторка Алафеър Бърк. В новия им трилър главната героиня – телевизионната продуцентка Лори Моран, е доволна от продуцираната от нея пилотна серия на риалити шоуто й „Под съмнение”, което е пожънало огромен успех сред зрителите. Предаването се рови около неразгадани убийства и Лори Моран попада на подходящ материал за следващия епизод. Случаят е известен като „убийството на Пепеляшка”. Сузан Демпси, красива и многообещаваща студентка в Университета на Калифорния в гр.Лос Анжелос,  е намерена мъртва. Смъртта й повдига много въпроси. Защо колата й е на километри от тялото й? Стигнала ли е въобще до прослушването, уговорено в дома на обещаващ режисьор? Какво я свързва с професора й по компютърни науки – находчивият й ум или нещо друго? Защо Сузан Демпси е с една обувка, когато я откриват мъртва? Лори Моран знае, че с помощта на адвокат Алекс Бъкли, водещ на „Под съмнение”, предаването ще постигне огромен рейтинг, особено след като сред заподозрените има представители на холивудския елит и милиардери от сферата на високите технологии. Напрежението и драмата, съпътствали престъплението, стоят страхотно на малкия екран, но ще бъде ли разгадано „убийството на Пепеляшка”?

Действието в новия роман на Катлийн Тесаро – Колекционерът на парфюми“ (ИК „Бард“), се развива в Лондон през 1955 г.Kolekcionerat na parfumi Главната героиня на този увлекателен роман – Грейс Монро, е щастлива жена. Бракът й я въвежда в изтънчените хайлайфни кръгове на Лондон, но този живот й е напълно чужд. Когато пристига писмо за нея от Франция, тя научава, че е получила огромно наследство от Ева д’Орсе, за която никога не е чувала. В Париж открива забележителния свят на парфюмеристите и техните музи, докосва се до една заплетена любовна история, историята на Ева д’Орсе – от 20-те години на 19 век в Ню Йорк, през Монте Карло, Париж и Лондон. Когато миналото на Ева д’Орсе се пресича с бъдещето на Грейс Монро, младата жена разбира, че трябва да избере между живота, който иска да изживее, и онзи, който съдбата й е отредила.

„Колекционерът на парфюми“ е един възхитителен и увлекателен роман, прекрасно написан, изпълнен със страст, любов и надежда.

 www.noviiskar.bg


Сподели статията в Тези бутончета са връзки към сайтове, в които можете да качите линк към тази статия.
  • Svejo.net
  • Dao.bg
  • Piron.bg
  • Web-bg.com
  • Lubimi.com
  • Pipe.bg
  • Facebook
  • Google Bookmarks

Публикувайте коментар

Име и имейл са задължителни полета. Вашият имейл няма да бъде показван.

*

ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВИ ИСКЪР!WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera